Aquesta edició és l’acompliment d’un somni

Con él empezó todo. Fredi Torres Viticultor es un puntal de Tast amb Llops pero también y sin lugar a dudas de la viticultura y la enología de la región de Priorat. Fiel a la cita, nos descubre qué representa para él llegar a la décima edición con grandes y nuevos proyectos.

 

#tastambllops

“Aquesta edició és l’acompliment d’un somni. Als inicis teníem dubtes i por de no estar a l’alçada d’un tast d’alta qualitat emocional”

 

#VIsorpresa

“No es pot dir, s’ha de venir a la cita”

 

#personal

“100% passió”

 

#invitació

“Des del primer Tast amb Llops s’ha volgut donar tot perquè les persones que participen al certamen estiguin satisfetes i ho passin bé. Cada any hi ha una gran motivació per satisfer als apassionats del món del vi i aquest any posarem encara el llistó més alt”