I no és només una gran cita amb els vins sinó també amb els elaboradors del poble

Su colaboración es fundamental para que Tast amb Llops se lleve a cabo. Muy contentos de contar un año más con su infraestructura y este año también con su presencia. Seréis muy bienvenidos Marc y Enric.

#tastambllops
Tast amb Llops és una gran cita amb els vins del Priorat, concretament amb els vins d’un dels pobles més emblemàtics de la denominació d’origen, Gratallops. I no és només un gran cita amb els vins, sinó amb els elaboradors del poble, reconeguts arreu, elaboradors que participen de manera activa en aquest esdeveniment. Per tot plegat cal tenir la trobada marcada a l’agenda.

#recuerdos #10years
Fa mal dir-ho, però per motius laborals ens ha estat impossible assistir al Tast amb Llops. Són dies de molta feina i se’ns fa molt difícil escapar-nos-hi. D’aquest any no passa, però. Són 10 edicions i l’ocasió bé s’ho mereix. Ens hi estrenem tard, però ho fem en una data assenyalada.

#partners
Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat recolzem el Tast amb Llops com a reconeixement al Waldo i la Cristina. Venint de fora, van apostar molt fort pel Priorat, per potenciar el turisme del vi, per donar valor al territori. Entenem que cal, com és el cas, recolzar persones i iniciatives que sumen i creuen en aquesta comarca.

#invitación
No tots els dies un té l’oportunitat de tastar grans vins, i molt menys fer-ho amb la gent que els elabora i a la terra d’on provenen. Gaudiu molt del Tast amb Llops. No pot ser de cap altra manera.