Quartet Gaia: “Us estem preparant un repertori ple de matisos perquè cap dels vins que es serviran al Tast amb Llops es quedi sense representació musical”

Participar al Tast amb Llops 2015 és per a vosaltres…

Una oportunitat per fugir del format concert i que ens dóna la llibertat d’interpretar un repertori ben ampli en quant a estils, igual que en un bon tast es donen a provar bons vins i diferents varietats, nosaltres oferim un tast de bona música.

 

Us agrada el vi oi? Ho intueixo per les imatges al celler Cecilio i a la vinya. Què us inspira, però, musicalment? 

El vi ens agrada molt i a més a més a dins del quartet hi ha molta diversitat d’opinions quant al tipus de vi que ens agrada, per tant podem dir que a cadascú ens inspira una cosa diferent. En general creiem que la música té moltes semblances amb el vi, per exemple, cada persona interpreta la música d’una manera diferent i depèn molt del moment que l’escoltis, igual que passa amb el vi.

 

Quin maridatge sonor prepareu pel 2 de maig a Gratallops?  

Estem preparant un maridatge en què abraçarem diferents estils musicals, sempre a través de la veu d’una formació tant especial com és un quartet. Tot això vol dir que tocarem temes frescos, robusts, joves, espirituosos, envellutats, etc. En definitiva, us estem preparant un repertori ple de matisos perquè cap dels vins que es serviran al Tast amb Llops es quedi sense representació musical.

 

Per què penseu que ningú no s’ho ha de perdre?

És un esdeveniment súper important dins del món del vi i a més a més amb la oportunitat de descobrir un món desgraciadament molt desconegut encara com és el maridatge del vi amb la música. Estem segurs que serà una vetllada increïble i nosaltres estem molt emocionats amb poder formar-ne part.

 

Si haguéssiu de definir la vostra música – tot i que sabem que és variada – amb quin estil de vi seria?

Definiríem la nostra música com un tast de vins justament, ja que dins del nostre repertori hi trobem peces de tots els estils possibles, ens agrada provar-ho tot i descobrir com enllaçar-les les unes amb les altres, igual que a un tast de vins com és el Tast amb Llops, on es degusten diferents estils de vins. Precisament per això creiem que el Quartet Gaia marida perfectament en un esdeveniment com aquest, ja que a la nostra manera també fem tasts de diversos tipus de música.

 

Amb quin tema musical convideu a venir a Tast amb Llops?

Amb el tema Hey Brother d’Avicii ja que gràcies a aquesta peça vam començar aquest projecte que és el Quartet Gaia i creiem que és un tema molt animat per fer venir ganes a la gent a assistir a la cita enològica.