Tast amb Llops dóna suport a la candidatura del Priorat a la UNESCO

La 9a edició de Tast amb Llops que tindrà lloc el dissabte 2 de maig a les 18h a Gratallops contribuirà a finançar parcialment el projecte de la candidatura del Priorat a Patrimoni Mundial de la UNESCO. Tast amb Llops és una de les 13 iniciatives que destinaran durant el cap de setmana de la Fira del Vi un euro de la venta de cada tiquet a promoure, finançar i impulsar la candidatura “Priorat-Montsant-Siurana, paisatge cultural de muntanya mediterrània” a Patrimoni Mundial de la Humanitat.

 

PRIORITAT és la plataforma social que promou la candidatura que es troba en un moment determinant per a la consecució dels seus objectius. Per aquest motiu els organitzadors de Tast amb Llops han considerat del tot convenient aportar part dels recursos econòmics del tast a la candidatura, un projecte il·lusionant per a tota la comarca per tal de preservar eternament el paisatge únic del Priorat.

 

Tast amb Llops és una de les “12+1” iniciatives que col·laboren amb PRIORITAT en el marc de la 20à edició de la Fira del Vi de les DO’s de la comarca del Priorat.

 

Més informació al web de PRIORITAT

http://prioritat.org/la-fira-del-vi-dona-suport-a-la-candidatura-del-priorat-a-la-unesco/