Tast amb Llops és un gran referent

“Lo suyo siempre ha sido rizar el rizo” cuenta la periodista Vis Molina en Expansión. Y la verdad es que nos gusta como va rizando el futuro y sobre todo su apuesta por los vinos, en Priorat. Alfredo Arribas estará un año más en “Tast amb TROS” como él ha bautizado nuestra cita. Y nos gusta, por lo que deja intuir de terruño la nueva nomenclatura. ¿Con qué nos sorprenderá?

#tastambllops
L’oportunitat de celebrar amb vosaltres aquests deu anys de Tast amb LLops, de sentir-nos una mica part del que ha esdevingut el gran referent.

#fotografia
Preferim mostrar la nineta dels nostres ulls, la vinya del Tros de Clos

#ViSorpresa
4 Gotes

#personal
Sempre es pot fer millor

#invitació
Doncs com som els últims en publicar no podem encoratjar ja a ningú més doncs no hi ha entrades, només dir-los-hi als que aquest any no han pogut venir, que l’any que ve vinguin, doncs val molt la pena!