Tast amb llops Gratallops 2019

Com neix LA INSPIRACIÓ del nou Cartell Tast amb Llops 2019

El dissenyador Claudio Bado (Somosene) col·labora des de l’any 2010 amb Tast amb Llops com a autor dels cartells que anuncien la primera cita del vi que va néixer al Priorat com a acte satèl·lit a la Fira del Vi de Falset. Explica sempre coses interesants com que “la funció del dissenyador és crear imatges eficients i belles que estiguin en concordança íntima amb el producte i que estableixin un vincle emocional amb el consumidor”. El cartell de la tretzena edició sorprèn per un ús un diferent del color i per incloure les palmeres i establir simbolismes entre el Priorat i un oasi, un espai de pausa i calma on el vi L’entrevistem per conèixer com ha dut a terme el procés creatiu

Com neix la inspiració per al cartell del proper 4 de maig?

Cristina i Waldo em van suggerir que el Tast amb Llops i de fet tot el Priorat són un oasi, un espai de calma, de tranquil·litat, de conversa, de viure i sentir a ritme lent. I el tast és un recés on pots reconfortar-te i saciar la teva set. La imatge és un grup de palmeres datileres amb un fons de costers. Pot portar a confusió, però apel·lem a la capacitat interpretativa de l’observador. A més, aquest any tenim convidats del Marroc i de Cadis, per tant de clima mediterrani i càlid i amb aires del sud.

L’ús del taronja en substitució del granat o del rosa és per… ?

És un color energètic, càlid i lluminós. Molt del desert. Combinat amb el negre és molt eficaç per cridar l’atenció.

Quins reptes suposa per a tu innovar cada any i crear un cartell sorprenent quan el certamen és el mateix i ja està consolidat?

Ser creatiu sempre és un repte. En els projectes que tenen una continuïtat en el temps, encara hi ha més reptes plantejats, perquè evites repetir el que has fet en edicions anteriors. En el cas de Tast amb Llops, les fonts d’inspiració són moltes i la interacció amb Cris i Waldo, ajuda molt. Més enllà del nom de l’esdeveniment i de la geografia on té lloc el tast, el vi és un aliment sense fons, ple d’associacions d’idees i de sentiments.

 

Tast amb Llops 2019